Aquest passat dimecres 30 d’agost, van donar principi els Campionats d’Espanya de Menors 2023.
El de Domatge Clàssic a Madrid i el de Salt d’Obstacles a València. Tots dos del 30 d’agost al 3 de setembre.

Cal destacar la nombrosa participació dels nostres genets i amazones.
En Domatge Clàssic;
Hugo Seguí, Marta Anglada, Albert Rigo, Mia Isabella Troncoso, Jaume Pons, Aina Suau, Tast Brandia i Frau, Pau Bosch, Caterina Mulet i María Magdalena Font.
En Salt d’Obstacles;
Valentina Albanell, Alyisa Bodin, Miquel Canals, Aina Flexas, Elsa González, Cayetana González, Aleksandra Hearst, Aiara Martín-Forero, Nuria Moreno, Blanca Moreno, Charlize O’Connor, Lucía Pascual, Martina Pomés, Thaís Salvador, Olímpia Sennacheribbo, María Sola, Carlota Uson, David Uson, Ángeles Velasco i Patricia Asriz.
Estem orgullosos de la seva representació i els desitgem molt èxit en aquests campionats nacionals.
El Campionat d’Espanya de Menors és una competència eqüestre de gran importància a Espanya, on genetes i amazones menors d’edat competeixen en diverses disciplines hípiques. En aquests esdeveniments, es reuneixen els talents més destacats de tot el país per a demostrar la seva habilitat i destresa en el món de l’equitació.
Aquest campionat és una oportunitat única perquè els genets i amazones joves demostrin el seu talent i es mesurin amb els millors de la seva categoria en tot el país. A més, pot ser una plataforma perquè els més destacats puguin ser reconeguts i considerats per a futures competicions a nivell internacional.
Sort a tots els participants!!!